fb tattoo convention pageSlide thumbnail

Gosti

Colorado Country Line Dance

Skupina COLORADO Country Line Dance je prva country skupina v Sloveniji, ki je svojo pot začela utirati že leta 2008. S prvimi country treningi smo začeli v Kranju, na Kokrici.

NAMEN skupine Colorado je sproščeno, zdravo in plesno aktivno preživljanje prostega časa z dodano vrednostjo na druženju in zabavi. Inštruktorji plesa skrbijo za veselo vzdušje in dobro country glasbo, ob kateri se vrtimo na vse strani neba, se smejimo in pletemo prijateljstva, ki ne ostanejo samo na plesnih urah, ampak segajo tudi širše na posebne country dogodke v osrčje narave.

 

 

Radio Jam

To je slovenska rock skupina, ki prihaja iz Celja. Začetki segajo v leto 2014, ko so se štirje podobno misleči glasbeniki združili, da popestrijo dogajanje slovenske rock scene. S strastjo po dobri glasbi, ki je njihova gonilna sila, je tako nastala zasedba z imenom RADIO JAM.

 

 

Nyiwsky

Zasedbo Nyiwsky sestavljajo nekdanji (in nekateri sedanji) člani obalnih in kanadskih zasedb, kot so Neon Vision, Pudding Fields, Tide, MC Flasher, Accidential Choice, Valter brani Sarajevo, Gumeni chamac, Final Flash Orchestra, Žižolath, Future Beats of Ambasada Gavioli, Sensation… s preko 20 let zgodovine nastopov po Evropi in Severni Ameriki.

Nyiwsky gradi na izpovedni narativi, ki se je med leti 2007 in 2012 oblikovala skozi glasbena projekta Final Flash Orchestra in Neon Vision v Sloveniji in Kanadi, Pot nas vodi od distopičnih in post-apokaliptičnih velemest preko uporništva in ljubezenske zgodbe do neskončnih prostranosti puščavskih cest, kjer hitrost pomeni osvoboditev duše.

 

 

Helen Doron

Helen Doron English je svetovna organizacija, ki že 30 let uspešno poučuje angleščino otroke vseh starosti. Več kot 1,5 milijona otrok danes govori angleško, zahvaljujoč metodi Helen Doron English.

Zakaj Helen Doron English? Ker so njihovi pripomočki najboljši in ker jih razvija skupina izkušenih strokovnjakov v poučevanju angleščine, tečaje pa vodijo posebej usposobljeni učitelji z licenco.

 

Cabaret show by Miss Stacey

Prva slovenska pin up kraljica, ki svojo ljubezen do vintidža prenaša tudi na domače in tuje odre, saj ob zvokih iz prejšnjega stoletja v svojem kabaretu združuje edinstveno kombinacijo baleta, burleske, drame in ameriškega kabareta, z glasom in v gibu pa pričara vzdušje zlate dobe glamurja in elegance.

 

 

Plesni studio Impulz

Plesni studio Impulz predstavlja 3 plesne šole iz Kranja, Medvod in Domžal. Velik poudarek imajo na hip hop-u. Lahko se pohvalijo z velikimi uspehi njihovih plesalcev in trenerjev, tako na domačih tekmovanjih, kot v tujini. Poleg hip hopa blestijo tudi v jazz baletu in show dance-u ter discu. Pri njih plešejo otroci že od 3 let naprej, zgornjega starostnega limita ni. Starejši se radi zavrtijo na družabnih plesih, salsi ali zumbi. Na spletni strani Plesni studio Impulz se najde za vsakogar nekaj. V Impulz družino sprejemajo nove člane skozi celo leto. Vabljeni.